Verkoop

De meubelcollectie van Dom van der Laan wordt helemaal met de hand vervaardigd door het productieatelier van Dom van der Laan Meubeldesign. Alle meubels worden gemaakt op basis van de oorspronkelijke tekeningen van Dom van der Laan. Er zijn negen basiselementen uit het totaal van de meubelontwerpen geselecteerd. Het specifieke kleurengamma voor de meubels werd bepaald in overleg met kleurdeskundige van de Bossche School, Wim van Hooff, waarmee Van der Laan bij al zijn projecten heeft samengewerkt.

De meubels zijn exclusief en worden op individuele bestelling geleverd. De meubels kunnen rechtstreeks gekocht worden bij het productieatelier in Breda. Wij geven uw graag informatie en advies over de maatvoering, de materialen, de kleuren en de afwerkingen. We denken bovendien graag mee over uw wensen.

Wilt u direct een exclusieve Dom van der Laan design stoel of open bankje bestellen?

Bij alle meubels van Dom van der Laan Meubeldesign ontvang u een Certificaat van Echtheid, waarmee de exclusiviteit van uw meubel is gegarandeerd. Uiteraard zorgen wij ervoor dat meubels netjes bij u bezorgd worden.

Voor meer informatie of het bestellen van meubels neemt u contact met ons. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken om onze showroom te bezoeken.